Osnovпu stvaralačku snagu AD "Neimar inženjering" činе inženjeri, tehničari i neposredпi radnici, iskusпi u svim aspektima angažovanja.

U svome radu koristimo sopstvena i tuđa iskustva, stečena širom Jugoslavije, Rusije, lraka, Kuvajta, Alžira i zemalja istočne Evrope.

Neđeljko Gardašević

Neđeljko Gardašević

Predsednik

G. Gardašević je prvobitno stekao iskustvo kao građevinski inženjer, a posle toga i kao generalni direktor dve najveće građevinske firme u bivšoj Jugoslaviji. Bio je angažovan u nizu jedinstvenih projekata različitih vrsta i kroz razne industrije. Njegova uspešna međunarodna karijera krunisana je osnivanjem Neimar International Grupe i upravljanjem kroz prve dve faze njenog razvoja. G. Gardašević aktivno učestvuje u trećoj fazi razvoja kroz uspostavljanje operacija u GCC (zalivskom) regionu.

Dejan Gardašević

Dejan Gardašević

Zamenik Predsednika

Od samog početka svoje karijere, Dejan je deo Neimar International Grupe. Tokom druge polovine 90-ih i početkom 2000-ih podržavao je Neimar aktivnostima u predstavništvu u Milanu, Italija. Nakon toga uključuje se u sveukupno upravljanje i kordinaciju delova Neimar International Grupe. Zadužen je za razvoj Adriatic Star-a, naše turističke investicije, najvećeg hotelskog kompleksa izgrađenog na crnogorskoj strani Jadranske obale. Dejan je po zanimanju Mašinski inženjer.

Jelena Jovanovska – Jordanova

Jelena Jovanovska – Jordanova

Vodeći menadžer

Jelena je diplomirani inženjer arhitekture. Član je Neimar International Grupe od oktobra 2007. godine, radi kao rukovodilac projektantskog biroa u Beogradu.

Merima Skenderović

Merima Skenderović

Vodeći menadžer

Rukovodilac tehničke službe i izvršni direktor jedne od firmi Neimar International Grupe. Merima je građevinski inženjer , pridružila se timu Neimar International Grupe 2008 godine. Pored upravljačke i izvršne funkcije, obavlja poslove koje su vezani za pripremu kompletne tenderske dokumentacije, organizacije, monitoringa i evaluacije projekata.

Vasilije Jovanović

Vasilije Jovanović

Vodeći menadžer

Vodeći menadžer, odgovoran za rad Neimar International Grupe u Ruskoj Federaciji. Po profesiji je mašinski inženjer sa više od 35 godina radnog iskustva u struci, vođenju projekata, pripremi i izradi ponuda za gradnju raznih objekata. Član je Neimar International Grupe od avgusta 2008. godine.

Željko Teofilović

Željko Teofilović

Vodeći menadžer

Željko je diplomirani inženjer telekomunikacija. Priključio se Neimar International Grupi 2013. godine. Njegov fokus je pre svega na radu Neimar International Grupe u zemljama Bliskog Istoka i Afrike.

Jamal Almamure

Jamal Almamure

Direktor "Neimar Inženjering" u Bagdadu

Direktor kompanije Neimar Inženjering doo u Bagdadu od 2013. godine. Zadužen je za rad kompanije u Iraku. Diplomirao je na mašinskom fakultetu u Srbiji.